Specialist in Containers, PVC, Metaalbewerking, Vet- en Olieafscheiders en Brandstoftanks
X
  • Geen producten in de lijst
  • Levering uitvoorraad
  • Gegarandeerd de scherpste prijs
  • Eigen transportservice
  • Levering in Noord-Brabant & Zuid-Holland

Druppelslang knie verbinder 16 mm x 1/2″ binnendraad

Met deze knie verbinder kunt u gemakkelijk uw druppelslang in een hoek verleggen. Het hulpstuk is gemakkelijkte monteren en ook te demonteren. Zo kunt u dit hulpstuk altijd weer toepassen wanneer de slang aangepast wordt. Dit maakt hem zeer duurzaam en veelzijdig. De knie verbinder zorgt voor een lekvrije, solide verbinding die stand houdt onder zware omstandigheden. Hij is gemaakt is van het sterke polypropeen (pp). Dit materiaal is goed te recyclen en heeft een goede chemische bestendigheid.

Druppelslang hulpstukken: gemakkelijk te hergebruiken

Dezedruppelslanghulpstukken zijn zeer handig in gebruik en hebben een perfecte pasvorm. Wanneer u de slang aanpast door hem bijvoorbeeld in te korten kunt u de hulpstukken eenvoudig demonteren en weer monteren op de aangepaste slang. Dit maakt de hulpstukken veelzijdig. Dankzij de knie en knie koppeling kunt u verschillende lengtes druppelslang gemakkelijk aan elkaar verbinden. Ook is een aftakking mogelijk dankzij het t-stuk. De koppelstukken kunnen ook worden gebruikt voor het koppelen van druppelleiding aan PE leiding.

Voor een professionele, hoogwaardige afsluiting van de slang is er de afdichtstop. De ergonomische spikes zorgen dat de druppelleiding altijd op de gewenste plek blijft. Zelfs onder de zwaarste weersomstandigheden. De PVC puntstukken zijn inzetbaar om de druppelslang te verbinden met zowel pvc als tyleenleiding. Alle druppelleiding hulpstukken zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn volledig waterdicht. Zo bent u altijd verzekerd van de best mogelijke aansluitingen.

Wilt u weten welke hulpstukken nodig zijn om uw druppelsysteem compleet te maken? Neem dan contact met ons op voor advies!

Technische specificaties:
diameter: 16 mm
materiaal: polypropeen (PP)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste opdrachten en exclusieve kortingsacties!

Wij geven om de bescherming van jouw gegevens. Lees onze Privacy Policy.