Specialist in Containers, PVC, Metaalbewerking, Vet- en Olieafscheiders en Brandstoftanks
X
  • Geen producten in de lijst
  • Levering uitvoorraad
  • Gegarandeerd de scherpste prijs
  • Eigen transportservice
  • Levering in Noord-Brabant & Zuid-Holland

Technische constructies

Containers en tanks zijn onze belangrijkste producten. Ook zijn wij in staat staalconstructies te produceren. Wij hebben jarenlange ervaring met de productie van opleggers, aanhangwagens, powerpacks, constructies voor de brandweer.

Constructies voor brandweer – Wij werken al vele jaren samen met een producent van uitrusting voor brandweer, waardoor kwaliteit, continue verbetering en  tijdige leveringen worden gewaarborgd . Wij produceren een breed scala aan producten, van opbergkasten tot opleggers voor brandweerwagens. 

Aanhangwagens – Wij produceren al jaren autoaanhangers. Wij zijn in staat containertrailers, bouwtrailers, diepladers en laadplatforms te produceren. Wij hebben ervaring met de productie van opleggers van zowel S235 als S690QL staal. Voorbeelden van onze producten in bovenstaande fotopresentatie. 

Bouwconstructies – Wij zijn fabrieksgecertificeerd voor de productie van constructies ook voor de bouwmarkt (bijv. elementen van hallen, platforms, schoorstenen, balustrades etc.) Onze staalconstructies zijn gemarkeerd met CE (volgens EN 1090-2) en voldoen aan de vereisten van de Europese richtlijnen. Wij zijn in staat constructies te produceren van koolstofstaal en roestvrij staal.

Wij beschikken over gekwalificeerd technisch personeel, waardoor wij in staat zijn constructies direct op verzoek van de klant te ontwerpen. We zijn in staat berekeningen en simulaties van ontworpen constructies uit te voeren en de beste parameters te kiezen.

Wij beschikken over een gecertificeerd las- en schilderproces. Wij zijn in staat lasconstructies in de hoogste kwaliteit te produceren. Wij werken volgens gecertificeerde kwaliteitssystemen (EN ISO 3834-2 voor lasprocessen, BRL K-790 voor lakprocessen).  Wij kunnen diverse natlaksystemen aanbieden (bijv. C3, C4, C5) waardoor de hoogste kwaliteit gegarandeerd wordt. In samenwerking met onze partners kunnen wij ook bescherming bieden zoals verzinken en poedercoaten

Neem een kijkje in ons assortiment

Vragen of hulp nodig?

Stuur een mail naar Info@vervelde.com, bel naar +31 (0)76 59 33 782 of vul onderstaand contact formulier in.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste opdrachten en exclusieve kortingsacties!

Wij geven om de bescherming van jouw gegevens. Lees onze Privacy Policy.