Specialist in Containers, PVC, Metaalbewerking, Vet- en Olieafscheiders en Brandstoftanks
X
  • Geen producten in de lijst
  • Levering uitvoorraad
  • Gegarandeerd de scherpste prijs
  • Eigen transportservice
  • Levering in Noord-Brabant & Zuid-Holland

Putten op maat

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan op maat gemaakte PVC putten met op maat gemaakte inlaten, gebaseerd op de specifieke behoeften van de klant. Of u nu een filterbuis, put voor in het straatwerk, Electra put of een andere soort put nodig heeft, wij staan klaar om aan uw verwachtingen te voldoen.

We luisteren naar uw wensen, denken met u mee en bieden advies op maat . Ons doel is om u een uitstekende klantenservice te bieden, waarbij we u ondersteunen bij het ontwerpen en maken van de put. Naast de putten op maat bieden wij ook een standaard assortiment aan van tegelpadkolken en straatkolken van 250 en 315 mm. Naast de kolken hebben wij ook een assortiment van putdeksels verkrijgbaar in zowel pe als Gietijzer.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het op maat maken van diverse putten? Neem dan contact met ons op en laat ons uw tekeningen bekijken, zodat wij de perfecte oplossing voor uw project kunnen creëren. Samen kunnen we een maatwerkoplossing vinden die aan uw behoeften voldoet en bijdraagt aan het succes van uw project.

Neem een kijkje in ons assortiment

Vragen of hulp nodig?

Stuur een mail naar Info@vervelde.com, bel naar +31 (0)76 59 33 782 of vul onderstaand contact formulier in.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste opdrachten en exclusieve kortingsacties!

Wij geven om de bescherming van jouw gegevens. Lees onze Privacy Policy.