Specialist in Containers, PVC, Metaalbewerking, Vet- en Olieafscheiders en Brandstoftanks
X
  • Geen producten in de lijst
  • Levering uitvoorraad
  • Gegarandeerd de scherpste prijs
  • Eigen transportservice
  • Levering in Noord-Brabant & Zuid-Holland

Over ons

Afspraak is Afspraak! Onze Kernwaarde:
Bij Vervelde Handelsonderneming begrijpen we het belang van betrouwbaarheid en het nakomen van beloften. Ons principe “Afspraak is afspraak” vormt de kern van onze bedrijfscultuur. We houden ons aan onze toezeggingen en zorgen ervoor dat onze klanten en partners altijd op ons kunnen rekenen.

Een Familiebedrijf met Passie:
Ons bedrijf is diepgeworteld in de passie voor handel en industrie. Als familiebedrijf is onze betrokkenheid bij elk aspect van onze activiteiten diepgeworteld, en we zetten ons in om de erfenis van Huib Vervelde voort te zetten door voortdurend te streven naar groei, innovatie en excellentie.

Onze Kernactiviteiten:
Door de jaren heen hebben we ons gevestigd als een veelzijdige onderneming met expertise in diverse vakgebieden. Onze kernactiviteiten omvatten de bouw van containers, metaalbewerking, de productie van vetafscheiders en groothandel in PVC en andere gerelateerde producten. Ons team van professionals staat klaar om u te ondersteunen bij al uw projecten en eisen.

Bij Vervelde Handelsonderneming geloven we dat ons team de drijvende kracht is achter ons succes en onze groei. We zijn er trots op om de erfenis van Huib Vervelde voort te zetten en te blijven innoveren in de industrieën die we bedienen. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw verwachtingen te overtreffen, omdat we onze toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid voortzetten.

De geschiedenis

Vervelde is een familiebedrijf dat al ruim 30 jaar gespecialiseerd is in de verkoop van diverse producten, waaronder PVC, beregening, zink en zetwerk, constructie en een scala aan andere handelsartikelen.

Huib Vervelde (1937) begon in 1962 als zelfstandig ondernemer. Vanuit de gezonde handelsgeest van de oprichter en naamgever, zijn later de vele vertakkingen tot stand gekomen...

Onze experts

Met grote trots willen we u kennis laten maken met ons team van experts, een team dat diepgeworteld is in de kernwaarden van toewijding en innovatie.

Vragen of hulp nodig?

Stuur een mail naar Info@vervelde.com, bel naar +31 (0)76 59 33 782 of vul onderstaand contact formulier in.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste opdrachten en exclusieve kortingsacties!

Wij geven om de bescherming van jouw gegevens. Lees onze Privacy Policy.