Specialist in Containers, PVC, Metaalbewerking, Vet- en Olieafscheiders en Brandstoftanks
X
  • Geen producten in de lijst
  • Levering uitvoorraad
  • Gegarandeerd de scherpste prijs
  • Eigen transportservice
  • Levering in Noord-Brabant & Zuid-Holland

RB 3504-PC-SAM

Deze Rainbird 3504 pop-up sproeier is uitermate geschikt voor huishoudelijk gebruik. Het werkt efficiënt bij lage druk en heeft een minimaal waterverbruik. Wat deze uitvoering bijzonder maakt, is de ingebouwde Seal-a-matic (SAM) terugslagklep, die voorkomt dat de sproeier leegloopt door hoogteverschillen. Met een 1/2” binnendraadverbinding en een sproeibereik van 4,6 tot 10,7 meter, besproeit het moeiteloos een gemiddeld tuinoppervlak. De demonteerbare nozzle maakt het zeer onderhoudsvriendelijk. Met een pop-up hoogte van 10 centimeter en de handige Rainbird schroevendraaier is de sproeihoek eenvoudig instelbaar van 40 ° tot 360 °. Standaard is het voorzien van een rubberen kap, en voor directe bewatering worden vijf regengordijn sproeimondjes meegeleverd.

Rainbird 3500 pop-up sproeier Rainbird biedt voor elke situatie de juiste pop-up sproeier. De 3500-serie werkt al bij vrij lage druk en heeft een zeer gering waterverbruik, waardoor het ideaal is voor aansluiting op het waterleidingnet. Het sproeibereik varieert tussen 4,5 en 10,8 meter, wat voldoende is voor veel huishoudens. Met een pop-up hoogte van 10 cm zal de sproeier automatisch terugzakken in de grond wanneer de druk wegvalt. Bij het verhogen van de druk komt hij omhoog en begint met het besproeien van uw tuin. Zoals bij alle Rainbird sproeiers is het sproeibereik en de sproeihoek van de 3500 instelbaar, waardoor u eenvoudig uw optimale irrigatiesysteem kunt creëren.

Rainbird sproeiers afstellen Het afstellen van de Rainbird sproeiers is zeer eenvoudig met de speciale Rainbird schroevendraaier.

  1. Plaats de schroevendraaier in de ‘pull-up’ uitsparing en draai 90 ° zodat de sproeikop omhoog komt.
  2. Draai vervolgens de sproeikop linksom totdat deze terugkeert naar de beginpositie.
  3. Nadat dit is gelukt, kunt u de sproeihoek en het bereik instellen.

Tip: als u moeite heeft met het draaien van de sproeikop, kunt u deze eerst volledig naar rechts draaien en vervolgens opnieuw proberen.

Om de sproeihoek aan te passen, steekt u de schroevendraaier in het stelgat. De sproeier staat vanaf de fabriek ingesteld op 180 °. Draai tegen de klok in om de hoek te verkleinen en met de klok mee om de hoek te vergroten. Wanneer u de maximale hoek bereikt, hoort u een klik. Draai vanaf hier niet verder om beschadiging te voorkomen.

Tip: draai de schroevendraaier volledig rond om de hoek met 90 ° te vergroten of te verkleinen.

Om het sproeibereik aan te passen, steekt u de schroevendraaier in het stelgat van het sproeibereik. Draai tegen de klok in om het bereik te vergroten en met de klok mee om het bereik te verkleinen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste opdrachten en exclusieve kortingsacties!

Wij geven om de bescherming van jouw gegevens. Lees onze Privacy Policy.