Specialist in Containers, PVC, Metaalbewerking, Vet- en Olieafscheiders en Brandstoftanks
X
 • Geen producten in de lijst
 • Levering uitvoorraad
 • Gegarandeerd de scherpste prijs
 • Eigen transportservice
 • Levering in Noord-Brabant & Zuid-Holland

RB LNK2 WiFi module

RainBird LNK2 WiFi module voor beregeningscomputers

De RainBird LNK2 WiFi module maakt jouw RZXe, ESP-ME of TM2 beregeningscomputer geschikt voor WiFi bediening. Hierdoor kan je een koppeling met uw internet maken. Download de Nederlandstalige app(Android of iOS) en stuur jouw systeem aan met een smartphone of tablet. Je hebt nu overal ter wereld controle over jouw beregeningssysteem. De WiFi module is eenvoudig te installeren (plug & play).Tevens heb je de mogelijkheid om een koppeling met een weerstation in de buurt te maken. Hiermee beregen je de tuin volgens de weersverwachtingen. Dit levert een waterbesparing tot wel 30% op!

Plug & Play Rainbird Wifi Module

Dankzij het plug & play concept is het installeren van de LNK2 WiFi module makkelijker dan ooit. Je klikt de module simpelweg in de accessoire poort van jouw beregeningscomputer. Ben je in de buurt van de beregeningscomputer? Dan werkt de module als een soort afstandsbediening. Ben je ergens anders? Dan geeft de module jou complete toegang tot het systeem via Wifi.

De gebruiksvriendelijke RainBird App

Met de LNK2 WiFi module maak je het mogelijk om jouw beregeningscomputer met de gebruiksvriendelijke App van RainBird aan te sturen. Download de App op jouw smartphone of tablet en je kan van start. Dankzij het ingebouwde notificatiesysteem weet jij direct wanneer er iets misgaat met het beregeningssysteem. Is er kans op vorst? Ook dan krijg jij via de app een berichtje, zo is vorstschade verleden tijd.

Bespaar water met de LNK2 WiFi Module

Regen verwacht? En ben je niet in de buurt van je beregeningscomputer? Dankzij de LNK WiFI Module kan jij altijd en overal bij jouw beregeningscomputer Zo voorkom je nodeloos beregenen en bespaar je water. Maar daar stopt RainBird niet, dankzij een koppeling met een weerstation speelt de App automatisch in op de weersverwachtingen. Je bespaard op deze manier tot wel 30% water.

Gemakkelijk meerdere beregeningscomputers aansturen

Wanneer je meerdere beregeningscomputers wil aansturen is de LNK WiFi Module de oplossing. Perfect voor tuinmannen die meerdere tuinen automatisch willen laten beregenen. Je kan meerdere computers op basis van locatiekenmerken samenvoegen en opdelen. Zo heb je de complete controle, waar je ook bent.

Specificaties van de RainBird LNK Wifi module

WiFi : 2,4 GHz
Android versie : Vanaf 6
iOS versie : Vanaf 8.0

RainBird LNK WiFi Video instructies


Handleiding van de Rainbird LNK WiFi module

Download de Rainbird LNK WiFi module handleiding (PDF)

Plus- en minpunten


 • check
  Eenvoudig te installeren
 • check
  Maak contact met een weerstation in de buurt
 • remove
  Niet geschikt voor de ‘oude’ ESP-RZX computers
 • remove
  Werkt niet op 5 GHz frequentie

Eigenschappen


Type / serie
Wifi module

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste opdrachten en exclusieve kortingsacties!

Wij geven om de bescherming van jouw gegevens. Lees onze Privacy Policy.