Specialist in Containers, PVC, Metaalbewerking, Vet- en Olieafscheiders en Brandstoftanks
X
  • Geen producten in de lijst
  • Levering uitvoorraad
  • Gegarandeerd de scherpste prijs
  • Eigen transportservice
  • Levering in Noord-Brabant & Zuid-Holland

VB 1324-18 Kleppendoos

De VB-1324-18 kleppendoos is ontworpen met extra stevigheid en is inclusief een deksel voor het veilig afsluiten van de box. Het materiaal HDPE zorgt voor duurzaamheid en weerbestendigheid, waardoor de kleppendoos geschikt is voor gebruik in verschillende omgevingen.

Belangrijke kenmerken:

  1. Materiaal: Gemaakt van High-Density Polyethylene (HDPE), wat bekend staat om zijn stevigheid en duurzaamheid.
  2. Afmetingen: De afmetingen van de kleppendoos zijn 79 x 54 x 46 cm (lengte x breedte x hoogte), wat voldoende ruimte biedt voor het opbergen van diverse items.
  3. Extra Stevig: Het ontwerp van de kleppendoos is versterkt voor extra stevigheid, wat het geschikt maakt voor gebruik in veeleisende omgevingen.
  4. Inclusief Deksel: Wordt geleverd inclusief een deksel om de inhoud van de kleppendoos te beschermen tegen stof, vocht en andere invloeden van buitenaf.

Deze kleppendoos kan gebruikt worden voor diverse toepassingen, zoals het opbergen van gereedschappen, elektronische apparatuur of andere materialen die bescherming nodig hebben. Voor specifieke details over de eigenschappen en toepassingen van deze kleppendoos, is het raadzaam om de productinformatie te raadplegen via ons kanaal bij Vervelde.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste opdrachten en exclusieve kortingsacties!

Wij geven om de bescherming van jouw gegevens. Lees onze Privacy Policy.