Specialist in Containers, PVC, Metaalbewerking, Vet- en Olieafscheiders en Brandstoftanks
X
  • Geen producten in de lijst
  • Levering uitvoorraad
  • Gegarandeerd de scherpste prijs
  • Eigen transportservice
  • Levering in Noord-Brabant & Zuid-Holland

VB 708-6 kleppendoos

De VB-708-6 kleppendoos (PVC) met inbegrepen deksel is een robuuste oplossing voor diverse toepassingen. Met een diameter van 15 cm en een hoogte van 24 cm is deze kleppendoos geschikt voor uiteenlopende installaties. De PVC constructie zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid.

De VB-708-6 kleppendoos is ontworpen om te voldoen aan verkeerklasse A15KN, waardoor het ideaal is voor gebruik in groenzones, fiets- en voetgangersgebieden, evenals licht verkeer. Deze kleppendoos biedt een veilige en betrouwbare behuizing voor ondergrondse installaties in omgevingen met specifieke verkeerseisen.

Met het inbegrepen deksel wordt de kleppendoos afgesloten en beschermd tegen invloeden van buitenaf, waardoor de integriteit van de installatie behouden blijft. Of je nu werkt aan landschapsprojecten, openbare ruimten, of licht verkeersgebieden, de VB-708-6 kleppendoos is een praktische keuze die voldoet aan de vereisten van diverse omgevingen.

Kies voor de VB-708-6 kleppendoos (PVC) met deksel voor een veelzijdige en duurzame oplossing die voldoet aan de verkeerseisen van klasse A15KN. Deze kleppendoos is ontworpen om te presteren in verschillende omstandigheden en biedt een betrouwbare behuizing voor ondergrondse installaties in diverse toepassingsgebieden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste opdrachten en exclusieve kortingsacties!

Wij geven om de bescherming van jouw gegevens. Lees onze Privacy Policy.