Specialist in Containers, PVC, Metaalbewerking, Vet- en Olieafscheiders en Brandstoftanks
X
  • Geen producten in de lijst
  • Levering uitvoorraad
  • Gegarandeerd de scherpste prijs
  • Eigen transportservice
  • Levering in Noord-Brabant & Zuid-Holland

Pedrollo RXm 1 RVS dompelpomp zonder vlotter

Artikelnummer: 205190 Categorie: Tags: , ,

De  Pedrollo RXm 1 RVS dompelpomp  is een zeer duurzame, gebruiksvriendelijke pomp. Hij bestaat volledig uit roestvast AISI 304-staal. Dit is een staalsoort met een goede balans tussen hardheid en corrosiebestendigheid. De pomp beschikt  over een ingebouwde thermische beveiliging. De oliekamer heeft een dubbele sealafdichting. Dankzij de dubbele mantel wordt de dompelpomp  optimaal gekoeld.  De motor en as met dubbele afdichting zijn ook volledig gekoeld. Hierdoor is deze robuuste pomp betrouwbaar en gemakkelijk in gebruik. Hij kan vloeistoffen verpompen met een maximale temperatuur van 50 graden.

Pedrollo  RXm 1 RVS dompelpomp  zonder vlotter

De Pedrollo RXm 1 wordt geleverd zonder automatische vlotterschakelaar. Hierdoor bespaart u ruime en kunt u de pomp plaatsen in kleine ruimtes. Voor het verpompen van water met grote vaste bestandsdelen is er de Pedrollo RXm Vortex. Deze kan water met vaste bestandsdelen tot een diameter van 40 mm verpompen. Dit maak hem uitermate geschikt voor het leegpompen van bouwputten en tanks. Deze robuuste serie dompelpompen is onmisbaar tijdens de zware pompklussen!

Pedrollo dompelpomp

Een Pedrollo dompelpomp staat garant voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Voor het leegpompen van ondergelopen kelders tot bouwputten: met de Pedrollo pomp maakt u de juiste keuze. Door de toepassing van innovatieve technieken en het gebruik van hoogwaardige materialen biedt Pedrollo al jarenlang topkwaliteit dompelpompen. Een breed assortiment biedt de juiste pomp voor elke toepassing.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste opdrachten en exclusieve kortingsacties!

Wij geven om de bescherming van jouw gegevens. Lees onze Privacy Policy.