Specialist in Containers, PVC, Metaalbewerking, Vet- en Olieafscheiders en Brandstoftanks
X
  • Geen producten in de lijst
  • Levering uitvoorraad
  • Gegarandeerd de scherpste prijs
  • Eigen transportservice
  • Levering in Noord-Brabant & Zuid-Holland

Pedrollo Top Multi Tech 4 dompelpomp

Artikelnummer: 205197 Categorie: Tags: , ,

De Pedrollo Top Multi Tech 4 dompelpomp is een krachtige, gebruiksvriendelijke pomp.Deze innovatieve, geautomatiseerde dompelpomp is voorzien van een droogloopbeveiliging en anti-blokkeersysteem.

De Pedrollo Multi Tech 4 beschikt over een innovatieve ingebouwde drukschakeling voor start en stop. Deze schakelt de pomp in wanneer de druk onder de 1,5 bar komt. De pomp wordt beschermd tegen verstoppingen. Wanneer de pomp langere tijd is uitgeschakeld zal hij elke 48 uur de pomp tien seconden inschakelen. Een handige feature die de levensduur van de pomp aanzienlijk verlengd.

Dankzij het meerwaaier systeem bouwt hij gemakkelijk meer druk op dan een dompelpomp met een regulier waaiersysteem. Het resultaat mag er zeker zijn. Met een maximale druk van 5 Bar pompt hij gemakkelijk vanuit dieper gelegen ruimtes. Hij verpompt maximaal 50 gram zand per m3 water en zuigt tot ± 22 mm vanaf de bodem.

De pompisvoorzien van een waaier gemaakt van technopolymeer en beschikt over een ingebouwde thermische beveiliging. Zijn pomp-as is gemaakt van roestvast AISI 430F staal. Dit is een lichte, stevige staalsoort. De oliekamer heeft een dubbele sealafdichting. Dankzij de dubbele mantel wordt hij optimaal gekoeld. Depomp wordt geleverd met een 10 meter kabel met eurostekker.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste opdrachten en exclusieve kortingsacties!

Wij geven om de bescherming van jouw gegevens. Lees onze Privacy Policy.