Specialist in Containers, PVC, Metaalbewerking, Vet- en Olieafscheiders en Brandstoftanks
X
  • Geen producten in de lijst
  • Levering uitvoorraad
  • Gegarandeerd de scherpste prijs
  • Eigen transportservice
  • Levering in Noord-Brabant & Zuid-Holland

Pedrollo Top 2 Vortex dompelpomp met vlotter

Artikelnummer: 205150 Categorie: Tags: , ,

De  Pedrollo Top 2 Vortex dompelpomp met vlotter  is een duurzame, gebruiksvriendelijke pomp. De pomp beschikt over een teruggetrokken waaier.  Hij kan hierdoor water verpompen met vaste bestandsdelen tot een diameter van 20 mm.  De pomp is hiermee zeer geschikt voor het verpompen van vuilwater uit (bouw)putten en tanks. Ook huishoudelijk afvalwater uit verzamelstations verpompt deze dompelpomp met gemak.

De pomp  is  voorzien van een waaier gemaakt van technopolymeer en beschikt over een ingebouwde thermische beveiliging. Zijn pomp-as is gemaakt van roestvast AISI 430F staal. Dit is een lichte, stevige staalsoort. De oliekamer heeft een dubbele sealafdichting. Dankzij de dubbele mantel wordt hij optimaal gekoeld. De  pomp wordt geleverd met een 10 meter kabel met eurostekker.

 

Pedrollo Top 2 Vortex dompelpomp met magneetvlotterDe pomp wordt ook geleverd met een automatische vlotterschakelaar. Deze schakelt de pomp automatisch in en uit bij een afgesteld niveau. U stelt deze af door de vlotterkabel in de uitsparing te plaatsen.

De Pedrollo TOP dompelpomp staat al jarenlang bekend om de goede prijs-kwaliteitsverhouding. Een zeer ruim assortiment biedt de juiste pomp voor elke klus. Van vlakzuiger tot volledig geautomatiseerde, drukgeregelde pomp. Deze dompelpompen  zijn zeer gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. Ze zijn geschikt voor het leegpompen van ondergelopen ruimtes zoals kelders en garages. Ook tijdens een noodsituatie waaronder het leegstromen van een was- en vaatwasmachine biedt deze dompelpomp de oplossing.

 

Pedrollo dompelpompEen  Pedrollo dompelpomp  staat garant voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Voor het leegpompen van ondergelopen kelders tot bouwputten: met de Pedrollo pomp maakt u de juiste keuze.  Door de  toepassing van innovatieve technieken en het gebruik van hoogwaardige materialen biedt Pedrollo al jarenlang  topkwaliteit dompelpompen. Een breed assortiment biedt de juiste pomp voor elke toepassing.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste opdrachten en exclusieve kortingsacties!

Wij geven om de bescherming van jouw gegevens. Lees onze Privacy Policy.