Specialist in Containers, PVC, Metaalbewerking, Vet- en Olieafscheiders en Brandstoftanks
X
 • Geen producten in de lijst
 • Levering uitvoorraad
 • Gegarandeerd de scherpste prijs
 • Eigen transportservice
 • Levering in Noord-Brabant & Zuid-Holland

Pedr. VXm10/50 230V 10m. man.

Artikelnummer: B06975 Categorieën: , Tags: , ,

De Pedrollo dompelpomp voor vuilwater uit de VX-serie met roestvrijstalen waaier is een krachtige en betrouwbare oplossing voor het verpompen van water met verontreinigingen en vaste deeltjes. Deze vuilwaterdompelpomp is ontworpen met het oog op duurzaamheid, efficiëntie en veelzijdigheid, waardoor het een ideale keuze is voor uiteenlopende toepassingen.

Belangrijkste Kenmerken:

 1. Roestvrijstalen Waaier: De roestvrijstalen waaier van de VX-serie garandeert een uitstekende corrosiebestendigheid en duurzaamheid, zelfs bij langdurig gebruik in veeleisende omstandigheden.
 2. Krachtige Motor: Uitgerust met een krachtige motor die betrouwbare prestaties levert bij het verpompen van water met verontreinigingen en vaste deeltjes.
 3. Zelfaanzuigend: De pomp is zelfaanzuigend, wat betekent dat deze in staat is water op te zuigen zonder dat er water in de leidingen aanwezig is.
 4. Dubbellaagse Afdichting: Voorzien van een dubbellaagse mechanische afdichting om de motor te beschermen tegen waterinfiltratie en slijtage, waardoor de levensduur van de pomp wordt verlengd.
 5. Veelzijdige Toepassingen: Geschikt voor diverse toepassingen, zoals het leegpompen van kelders, het afvoeren van regenwater, het verwerken van afvalwater en andere situaties waarin water met verontreinigingen moet worden verplaatst.
 6. Maximale Capaciteit: Afhankelijk van het model kan de VX-serie een aanzienlijke waterstroom verwerken, waardoor het snel grote hoeveelheden water kan verpompen.
 7. Eenvoudige Installatie: Dankzij het compacte ontwerp en de draaggreep is de dompelpomp eenvoudig te installeren en te verplaatsen naar verschillende locaties.

De Pedrollo VX-serie vuilwaterdompelpomp met roestvrijstalen waaier biedt betrouwbare prestaties en duurzaamheid, wat resulteert in een efficiënte waterverplaatsing in omgevingen met verontreinigingen. Raadpleeg de gedetailleerde technische specificaties en gebruiksinstructies van Pedrollo voor meer informatie over deze specifieke dompelpomp.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste opdrachten en exclusieve kortingsacties!

Wij geven om de bescherming van jouw gegevens. Lees onze Privacy Policy.