Specialist in Containers, PVC, Metaalbewerking, Vet- en Olieafscheiders en Brandstoftanks
X
  • Geen producten in de lijst
  • Levering uitvoorraad
  • Gegarandeerd de scherpste prijs
  • Eigen transportservice
  • Levering in Noord-Brabant & Zuid-Holland

Pedrollo Tritus TRm 1.1 vuilwater dompelpomp 230V

Artikelnummer: 205205 Categorie: Tags: , ,

De  Pedrollo Tritus TRm 1.1 vuilwater dompelpomp  is zeer solide.  Hij is uitermate geschikt voor het verpompen van vervuild water met grote vaste delen en lange vezels. Denk hierbij bijvoorbeeld aan stro en (toilet)papier. Zijn robuustheid dankt hij aan de oersterke materialen waarvan hij gemaakt is. Zijn pomphuis en motoromhulling zijn gemaakt van solide epoxy gecoat-gietijzer. Deze coating zorgt ervoor dat het gietijzer minder gevoelig is voor slijtage en beschadigingen. De vergruizer is gemaakt van het roestvaste 440-staal. Een taaie staalsoort die zeer corrosiebestendig is.  De pomp heeft een dubbele mechanische dichting  door middel van een  oliegevulde  dichtingskamer van carbon en grafiet aan motorzijde. De afdichting aan de pompzijde is gemaakt van siliciumcarbide.

De waaier is gemaakt van technopolomeer en is in staat om bestandsdelen tot 50 mm diameter te verpompen. Hij is hiermee uitstekend geschikt voor zowel huishoudelijke als industriële toepassingen.

Pedrollo Tritus TRm 1.1  vuilwater dompelpomp met vlotter

Hij wordt geleverd met een automatische vlotterschakelaar. Deze schakelt de pomp automatisch in en uit bij een afgesteld niveau. U stelt deze af door de vlotterkabel in de uitsparing te plaatsen.

Pedrollo dompelpomp

Een Pedrollo dompelpomp staat garant voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Voor het leegpompen van ondergelopen kelders tot bouwputten: met deze pomp maakt u de juiste keuze. Door de toepassing van innovatieve technieken en het gebruik van hoogwaardige materialen biedt dit merk  al jarenlang topkwaliteit dompelpompen. Een breed assortiment biedt de juiste dompelpomp voor elke toepassing.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste opdrachten en exclusieve kortingsacties!

Wij geven om de bescherming van jouw gegevens. Lees onze Privacy Policy.