Specialist in Containers, PVC, Metaalbewerking, Vet- en Olieafscheiders en Brandstoftanks
X
  • Geen producten in de lijst
  • Levering uitvoorraad
  • Gegarandeerd de scherpste prijs
  • Eigen transportservice
  • Levering in Noord-Brabant & Zuid-Holland

Breektank set PLJm4/80 + 10ltr tank + PM16

Artikelnummer: B10838 Categorie: Tag:

De Breektank set PLJm4/80 + 10 liter tank + PM16 is een hoogwaardige en betrouwbare oplossing voor uw waterbeheersysteem. Deze complete set is ontworpen om de waterdruk te reguleren en te zorgen voor een efficiënte watertoevoer in diverse toepassingen.

De PLJm4/80 breektank is een krachtig component dat is ontworpen om waterdruk te stabiliseren en te voldoen aan de specifieke eisen van uw waterleidingsysteem. Met zijn geavanceerde technologie zorgt de PLJm4/80 ervoor dat waterdrukpieken worden opgevangen, waardoor schade aan leidingen en apparatuur wordt voorkomen. Hierdoor geniet u van een betrouwbare en duurzame watervoorziening.

De bijgevoegde 10 liter tank is een handige toevoeging aan de set, waarmee u extra wateropslagcapaciteit krijgt. Dit is vooral handig in situaties waarin de watervraag fluctueert of wanneer er sprake is van een tijdelijke onderbreking van de watertoevoer. De tank is compact, robuust en eenvoudig te installeren, waardoor het een praktische oplossing is voor diverse toepassingen.

De PM16 is een essentieel onderdeel van de set, waarmee u de druk in uw waterleidingsysteem nauwkeurig kunt monitoren en aanpassen. Deze drukschakelaar zorgt ervoor dat de pomp efficiënt werkt en dat de watertoevoer optimaal wordt geregeld. Hierdoor kunt u genieten van een constante waterdruk en een probleemloze werking van uw waterinstallatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste opdrachten en exclusieve kortingsacties!

Wij geven om de bescherming van jouw gegevens. Lees onze Privacy Policy.