Specialist in Containers, PVC, Metaalbewerking, Vet- en Olieafscheiders en Brandstoftanks
X
  • Geen producten in de lijst
  • Levering uitvoorraad
  • Gegarandeerd de scherpste prijs
  • Eigen transportservice
  • Levering in Noord-Brabant & Zuid-Holland

PSR-22 geschikt t/m 1.5kW 230v

De PSR-22 is een geavanceerd startkastsysteem ontworpen voor het aansturen van pompen, compatibel met vermogens tot 2.2 kilowatt bij een spanning van 230 volt. Vervaardigd door het gerenommeerde merk Hunter, staat de PSR-22 bekend om zijn betrouwbaarheid en nauwkeurige prestaties.

Dit startkastsysteem is speciaal ontwikkeld om naadloos te integreren met systemen zoals de ESP-RZX computer, waardoor het beheer en de controle van de pompfunctionaliteit worden geoptimaliseerd. Met de PSR-22 ben je in staat om pompen efficiënt en effectief aan te sturen, waardoor je een geavanceerde controle hebt over irrigatiesystemen en andere toepassingen.

Belangrijke kenmerken van de PSR-22 zijn onder andere de compatibiliteit met vermogens tot 2.2 kilowatt bij een spanning van 230 volt. Deze specificaties maken het product geschikt voor een breed scala aan toepassingen waarbij nauwkeurige pompbesturing vereist is.

Of je nu een professionele tuinman bent die verantwoordelijk is voor uitgebreide irrigatiesystemen of een hobbyist die een betrouwbare oplossing zoekt voor thuisgebruik, de PSR-22 staat garant voor een betrouwbare en efficiënte werking.

Kies voor de PSR-22 van Hunter en ervaar de precisie en betrouwbaarheid die nodig is voor optimale controle over pompfunctionaliteit in verschillende toepassingen.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste opdrachten en exclusieve kortingsacties!

Wij geven om de bescherming van jouw gegevens. Lees onze Privacy Policy.