Specialist in Containers, PVC, Metaalbewerking, Vet- en Olieafscheiders en Brandstoftanks
X
  • Geen producten in de lijst
  • Levering uitvoorraad
  • Gegarandeerd de scherpste prijs
  • Eigen transportservice
  • Levering in Noord-Brabant & Zuid-Holland

PSR-52 geschikt t/m 2.2W 230v

De PSR-22, ontworpen door het vooraanstaande merk Hunter, vertegenwoordigt een krachtige startkast speciaal ontwikkeld voor het aansturen van pompen met een vermogen tot 5.5 kilowatt bij een spanning van 230 volt. Dit geavanceerde systeem biedt een betrouwbare en nauwkeurige controle over pompfunctionaliteit, waardoor het ideaal is voor diverse toepassingen, van uitgebreide irrigatiesystemen tot andere pompgestuurde processen.

Het kenmerkende vermogen van de PSR-22, geschikt tot 5.5 kilowatt bij 230 volt, maakt het product uitermate geschikt voor veeleisende situaties waar meer vermogen vereist is. Of je nu werkt aan agrarische projecten, industriële toepassingen of complexe irrigatiesystemen, de PSR-22 biedt de nodige betrouwbaarheid en prestaties.

Dit startkastsysteem is perfect geïntegreerd voor gebruik met systemen zoals de ESP-RZX computer, waardoor geavanceerde controle en aanpassingen mogelijk zijn. Met de PSR-22 ben je verzekerd van een efficiënte en nauwkeurige werking, waardoor je de pompfunctionaliteit kunt optimaliseren volgens de specifieke eisen van je project.

Kies voor de PSR-22 van Hunter met een vermogensbereik tot 5.5 kilowatt bij 230 volt voor een krachtige en betrouwbare oplossing voor pompbesturing. Dit product belichaamt de toewijding van Hunter aan kwaliteit en prestaties, waardoor het een ideale keuze is voor professionals en enthousiaste gebruikers die streven naar hoogwaardige pompcontrole.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste opdrachten en exclusieve kortingsacties!

Wij geven om de bescherming van jouw gegevens. Lees onze Privacy Policy.