Specialist in Containers, PVC, Metaalbewerking, Vet- en Olieafscheiders en Brandstoftanks
X
  • Geen producten in de lijst
  • Levering uitvoorraad
  • Gegarandeerd de scherpste prijs
  • Eigen transportservice
  • Levering in Noord-Brabant & Zuid-Holland

Pedrollo JCR/2C(10m) – 400V

Artikelnummer: 203897 Categorie: Tags: ,

Maak kennis met de veelzijdige en krachtige Pedrollo JCR/2C(10m) – 400V, een onmisbare aanwinst. Met afmetingen van 39,3 x 20,8 x 20,8 cm past deze robuuste pomp naadloos in verschillende omgevingen. Met zijn IPX4-beveiligingsklasse is de pomp bestand tegen de uitdagingen van water en de elementen.

De Pedrollo JCR/2C is gebouwd om lang mee te gaan, met een solide constructie van roestvrij staal (RVS) en een waaier van hetzelfde materiaal om corrosie en slijtage te weerstaan. Dankzij de krachtige motor met een vermogen van 1,00 pk (0,75 kW) kan de Pedrollo JCR/2C(10m) indrukwekkende prestaties leveren, met een maximale opvoerhoogte van 50 meter en een maximale pompcapaciteit van 4.200 liter per uur.

Of je nu schoon water uit putten, reservoirs, of bronnen moet verpompen, de pomp staat paraat. De pomp is geschikt voor diverse toepassingen, zoals tuinberegening en algemene watervoorziening, en kan vloeistoffen verpompen binnen een temperatuurbereik van -10°C tot +40°C.

Het is belangrijk op te merken dat de pomp zelfaanzuigend is. Met zijn 400V voltage en krachtige prestaties, kun je er op rekenen dat de verwachtingen worden voldaan.

Kortom, de Pedrollo JCR/2C(10m) – 400V is de ultieme keuze voor degenen die op zoek zijn naar een duurzame en aanpasbare pompoplossing voor diverse water gerelateerde toepassingen. Met hoogwaardige materialen en indrukwekkende specificaties is de Pedrollo JCR/2C een betrouwbare partner voor iedereen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste opdrachten en exclusieve kortingsacties!

Wij geven om de bescherming van jouw gegevens. Lees onze Privacy Policy.