Specialist in Containers, PVC, Metaalbewerking, Vet- en Olieafscheiders en Brandstoftanks
X
  • Geen producten in de lijst
  • Levering uitvoorraad
  • Gegarandeerd de scherpste prijs
  • Eigen transportservice
  • Levering in Noord-Brabant & Zuid-Holland

De geschiedenis van Vervelde

Vervelde is een familiebedrijf dat al ruim 30 jaar gespecialiseerd is in de verkoop van diverse producten, waaronder PVC, beregening, zink en zetwerk, constructie en een scala aan andere handelsartikelen.

Huib Vervelde (1937) begon in 1962 als zelfstandig ondernemer. Vanuit de gezonde handelsgeest van de oprichter en naamgever, zijn later de vele vertakkingen tot stand gekomen. De onderneming heeft zich in de loop van de jaren actief gemaakt in het bouwen van containers, de productie van vetafscheiders en metaalbewerking. Wat begon als de verkoop van bouten, moeren en aardappels is uitgegroeid tot een zeer uitgebreide groothandel.

Wat ons onderscheidt is ons streven naar perfectie in alles wat we doen. Onze lange geschiedenis als bedrijf heeft ons in staat gesteld om diepgaande kennis en expertise op te bouwen in verschillende sectoren. Of het nu gaat om het bieden van innovatieve beregeningsoplossingen, hoogwaardige PVC-producten, of op maat gemaakte zink-en zetwerkconstructies, wij van Vervelde zullen altijd met U meedenken om een bijpassende oplossing voor uw behoeften te vinden.

Als familiebedrijf hechten we veel waarde aan persoonlijke aandacht en klantgerichte service. Ons team van deskundige medewerkers staat ten alle tijden voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van professioneel advies. Laat uw probleem door ons verholpen worden.

Neem een kijkje in ons assortiment

Vragen of hulp nodig?

Stuur een mail naar Info@vervelde.com, bel naar +31 (0)76 59 33 782 of vul onderstaand contact formulier in.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste opdrachten en exclusieve kortingsacties!

Wij geven om de bescherming van jouw gegevens. Lees onze Privacy Policy.